Evidenta gestiunii deseurilor

Stim ca prioritatea dumneavoastra numarul 1 este dezvoltarea afacerii pe care o conduceti sau pe care o reprezentati prin urmare managementul deseurilor este o sarcina care va rapeste timp valoros. Tocmai din acest motiv, am hotarat ca trebuie sa va ajutam in acest sens.

Alaturi de noi veti economisi timp valoros si veti evita plata oricaror amenzi catre Garda de Mediu.

Ce facem pentru dumneavoastra?

Va ajutam sa respectati legea
Ne asiguram ca indeplinti obligatiile prevazute de legea 211/2011 privind managementul deseurilor si identificam situatiile pe care compania dumneavoastra le intampina pentru conformarea la legislatia europeana si gasim solutii pentru rezolvarea lor.
Comunicam cu autoritatile pentru identificare oblifatii de plata si depunere declaratii

Identificam obligatiile de plata catre Fondul de Mediu pe care compania dumneavoastra trebuie sa le achite si depunem declaratiile necesare la Administrarea Fondului de Mediu. Asiguram relatia buna si corecta cu autoritatile de la protectia mediului, pentru o buna colaborare cu acestea si pentru o functionare sanatoasa a firmei dumneavoastra.

Acordam suport tehnic in elaborare si transmitere documentatii oficiale

Va asistam in intocmirea si transmiterea raportarilor periodice catre autoritatea competenta de protectie a mediului.

Facilitam obtinerea autorizatiei de mediu

Va indrumam in obtinerea autorizatiei de mediu, a avizului de mediu, a acceptului de evacuare de ape uzate si a tuturor celorlalte acte necesare companiei dumneavoastra.

Elaboram documente de mediu si planuri in caz de hazarde

Elaboram impreuna planul de interventie in cazul poluarilor accidentale, corect si la standardele europene in vigoare. Intocmim studiul privind impactul asupra mediului, bilantul de mediu, raportul de amplasament si studiul de evacuare adecvata.

Identificam deseurile din cadrul companiei

Va ajutam sa identificati corect toate deseurile pe care compania dumneavoastra le produce, indiferent de tipul si cantitatea acestora.

Gestionam organizarea interna a documentelor si materialelor

Ne asiguram ca toate formularele referitoare la colectarea, transportul si reciclarea materialelor pe care nu le mai folositi si nu doriti sa le mai aveti in preajma sunt corecte si complete.

Este acest serviciu potrivit pentru tine?

Ai nevoie de oferta particularizata conform altor cantitati suplimentare pe care le detii? Contacteaza-neSolicita oferta